• Home »
  • nieuws »
  • Bouwbedrijf Bunt op Bouw en Agri vakdagen 16 t/m 18 maart

Bouwbedrijf Bunt op Bouw en Agri vakdagen 16 t/m 18 maart

bouw en agri vakdagen plattegrondBouwbedrijf Bunt is aanwezig tijdens de Bouw en Agri vakdagen op 16 t/m 18 maart in Ede. Deze driedaagse beurs richt zich voornamelijk op de agrarische sector, wat één van onze specialisaties is. Wij presenteren u graag onze oplossingen in dakbedekking, van een prachtig pannendak voor uw woonhuis tot golfplaten of sandwichpanelen voor uw stal of schuur.

Heeft u nog een asbestdak? Kom dan zeker langs, want in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering kunnen we u een zeer aantrekkelijke totaaloplossing aanbieden waarbij we uw oude asbestdak verwijderen en dit direct vervangen door een nieuw asbestvrij dak.

Doordat wij al het benodigde materieel en personeel in eigen beheer hebben kunnen wij een zeer concurrerende prijs hanteren. Als u enkele foto’s en de maten van uw stal of schuur meeneemt kunnen wij u direct een inschatting van de kosten geven.

U vindt Bouwbedrijf Bunt en Bunt Asbestsanering op stand C41. Als u even contact met ons opneemt zorgen wij voor gratis toegangskaarten!

Gegevens Bouw en Agri vakdagen

locatie Bouw & Agri vakdagenDe Bouw en Agri vakdagen worden georganiseerd van 16 t/m 18 maart op bedrijventerrein BT A12 in Ede.
Klik hier voor een routebeschrijving.

Openingstijden

Woensdag 16 maart van 18:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag 17 maart van 14:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag 18 maart van 14:00 uur tot 22:00 uur

Reageren is niet toegestaan.